Wanneer je visueel bent ingesteld kan schrijven soms best lastig zijn. Van blogpost tot Instagrambericht, wij hebben af en toe geen idee waar we moeten beginnen. Daarom waren we direct enthousiast toen Dagmar vertelde over haar schrijftraining Iedereen kan Schrijven. En zo werd de workshop Zakelijk leren schrijven like a Boss voor het Keicollectief in het leven geroepen.

Hoe verliep de ochtend? We startten met een intuïtieve opdracht. Aan de hand van een mooie afbeelding schreven we een tekst. Daardoor kwam er een heleboel los en na deze opdracht was de grootste drempel om te schrijven weg. Yes! Dagmar begeleidde ons tijdens de volgende opdrachten om onze eigen schrijfstijl te ontwikkelen. Zo maken we het onszelf makkelijker om onze marketingteksten te schrijven.

Dagmar had diverse schrijfoefeningen voor ons zodat we steeds een stapje verder konden komen in het proces. En zo werden we een heuse ‘boss’ met kennis van zaken, goede tips en tricks en een bak aan enthousiasme. Het resultaat; heel veel sterke handgeschreven teksten, een hoofd vol inspiratie en tastbare tools om in te zetten voor een volgende tekst. Like a boss!