Keicollectieveling Ruurd Leenders had ons op 6 oktober uitgenodigd om samen te werken bij de Kleine Melm. Voor wie de plek niet kent, een absolute aanrader om eens naar toe te fietsen als de zon schijnt. Met tien creatieve ondernemers streken we neer op een prachtige ruime werkplek, van alle gemakken voorzien. We trapten de dag af met een opdracht; “slik de kikker”. In een paar minuten schreef iedereen op wat al weken bleef staan op onze to-do lijstjes en waar we elke keer niet aan toe kwamen. Vervolgens een uur de tijd om de kikker door te slikken en daarna weer aan de slag te gaan met alle andere werkzaamheden. BTW aangiften werden spontaan verzonden, websites geüpdatet en sommige kikkers waren na 1 uur werk nog niet klaar, maar het begin was gemaakt.

Tegen lunchtijd stond ons een verassing te wachten, Martin van Luscious Loaf had allerlei verrukkelijke broden meegenomen; Kastanjechampignons-Gruyère, Gruyère Ui brood, Olijf-Mozzarella brood en nog veel meer. Na een heerlijke lunch zijn we weer aan de slag gegaan. Heel motiverend om met vakgenoten samen te werken, te kunnen sparren en kennis uit te wisselen. Ter plekke ontstond het idee voor een schrijfworkshop die in 2019 gaat plaatsvinden, maar daarover later meer.

Rond 17.00 hebben we onze spullen ingepakt en zijn richting huis gegaan. Het was een inspirerende dag en hopen er snel nog een te organiseren. (Zou jij deze dag wel eens willen hosten? Mail ons en we gaan samen aan de slag!)