Afgelopen donderdag 15 april was de allereerste borrel van het Keicollectief. Zo’n twintig creatieve ondernemers waren erbij om met ons het collectief in te luiden. Het welkomstdrankje brak het spreekwoordelijke ijs, zoals illustrator Tamara Boon deelde op haar instagram account.

Nadat de ondernemers een sticker met hun naam en vakgebied op hun glas hadden geplakt kon er geproost worden. “Er is echt weinig voor creatieve ondernemers in Amersfoort, dus daarom ben ik meteen gekomen toen ik dit initiatief zag” vertelde een van de deelnemers van het Keicollectief .

“Wat is dit ontzettend leuk en creatief gedaan!” stak een ander val wal. We hadden vooraf gebrainstormd hoe we deze borrel zo konden inrichten zodat er vooral nieuwe contacten en samenwerkingen uit voort zouden komen en het minder een ongemakkelijke netwerkborrel waar mensen klaar staan om hun visitekaartjes weg te geven. Hiervoor hebben we een sociaal experiment in het leven geroepen “Waar ben jij naar op zoek? Zet je glas neer op die sticker en wie weet vind je waar je naar op zoek bent. Ps. Dit experiment kan mogelijk slagen”.

Wij kijken terug op een fijne eerste borrel en kijken uit naar de volgende ontmoeting! Zie ook onze agenda voor opkomende evenementen.
Ben je ook creatieve ondernemer en wil je ook in contact komen met andere creatieve makers? Meld je aan om lid te worden van het Keicollectief.