Het Keicollectief bestaat inmiddels 1 jaar, tijd voor een borrel en tijd voor een terug-en-vooruitblik. Anouk en Willemieke zijn in 2017 begonnen met de eerste schetsen van het Keicollectief, het netwerk voor creatieve ondernemers in Amersfoort. Een laagdrempelige ontmoetingsplek voor makers in Amersfoort. In 2018 organiseerden we onze eerste events, van borrels tot workshops, van barbecue tot samenwerkdag.
Nieuwe richting
Nu een jaar later staan we als ‘kartrekkers’ van het collectief klaar om te speechen tijdens de borrel. En we hebben alle kaarten meteen open gegooid. Als we als Keicollectief willen blijven bestaan is het van groot belang dat het netwerk actief gaat bijdragen. We hebben de makersborrel dan ook benut om jullie op te roepen om mee te denken, bij te dragen en eigenaar van het collectief te worden. Concreet betekent dat: bijdragen aan het organiseren van events, netwerk, financiering, ontwerp, beheer van de website en social media etc. Waar we een jaar geleden heel open zijn gestart willen we nu graag een richting gaan bepalen, samen met de leden van het Keicollectief. Écht samenwerken in het programma maken, met elkaar koers bepalen.
Collectief met meerwaarde
De ideeën die werden toegevoegd zijn erg waardevol. De komende maand gaan we aan de slag om te verkennen welke kant het Keicollectief op kan gaan. Waar we energie van krijgen, waar kansen liggen voor nieuwe samenwerkingen en hoe we van ‘we starten en zien wel hoe het gaat, alles ligt open’ kunnen groeien naar een bruisend collectief met meerwaarde voor creatief ondernemers én de stad Amersfoort.

naar een bruisend collectief met meerwaarde voor creatief ondernemers én de stad Amersfoort