Home/nieuws
nieuws2019-06-19T17:18:48+00:00

Nieuws

Op deze pagina delen we het laatste Keicollectief-nieuws. We zetten deelnemers in de schijnwerpers, delen publicaties en je kunt lezen over de laatste events. Heb jij nieuws om te delen? Laat het ons weten!

Keicollectief, bedankt!

Bedankt voor ruim twee en een half jaar keicollectief. Een tijd vol mooie ontmoetingen, Koffie en Go’s, inspiratie, het delen van jullie kennis, borrels, samenwerkdagen en nog zoveel meer. Keicollectief, creatieve ondernemers van Amersfoort, bedankt! 

Keicollectief in 2020!

Wij dromen van een collectief waarvan iedereen zich eigenaar voelt, maar willen graag weten wat het collectief voor jou als lid betekent. Wat vind jij belangrijk?  Je helpt ons enorm door antwoord te geven op de volgende vraag: Wat betekent het Keicollectief voor jou in 2020?

16 mei, de makersborrel

Het Keicollectief bestaat inmiddels 1 jaar, tijd voor een borrel en tijd voor een terug-en-vooruitblik.

Terugblik schrijfworkshop

Wanneer je visueel bent ingesteld kan schrijven soms best lastig zijn. Van blogpost tot Instagrambericht, wij hebben af en toe geen idee waar we moeten beginnen.

terugblik samenwerkdag

Een dag samen werken, sparren en tekenen met creatieve makers, denkers en adviseurs. Want als je dan toch thuis/online werk doet, is het toffer om elkaar op te zoeken!

Nieuwjaarsboost Keicollectief

Na alle nieuwjaarsborrels was de Nieuwjaarsboost een verademing. Niet alleen een kickstart voor mijn lichaam (dat bijna vergeten was hoe fruit ook alweer smaakt) maar ook een toffe ontmoeting met gelijkgestemden.

Samenwerkdag de Kleine Melm

Op 6 oktober waren we door Ruurd Leenders uitgenodigd om samen te werken bij de Kleine Melm. Met tien creatieve ondernemers streken we neer op een prachtige ruime werkplek, van alle gemakken voorzien.

Koffie en GO! De aftrap

Op maandag 27 augustus trapten we af met een nieuw concept; Koffie en GO! Vanaf nu starten we elke twee weken op maandagochtend met creatieve ondernemers uit Amersfoort, onder het genot van een bak koffie, of thee of ....

BBQ & Borrels bij het Lokaal

Met lekkere verse sapjes, koud bier en goede wijn luiden wij samen met creatieve ondernemers de zomer in. Het zonnetje stond nog hoog aan de hemel toen we met elkaar begonnen aan de barbecue verzorgd door het Lokaal.

Lunchen aan de korte gracht | 31-05-2018

In totaal 20 creatieve ondernemers, 30 graden in het zonnetje, zittend aan tafels langs de korte gracht. Vers brood, sap, groentes en goede gesprekken. Dat was de Keicollectieve lunch op vrijdag 25 mei.

In het AD: Lunchen met creatievelingen

Keicollectief in het AD ,,Het is zo’n specifieke groep en er zijn zoveel creatieve mensen in onze stad, hen wilden we bij elkaar brengen. Bij het Keicollectief kunnen ondernemers sparren over hun eigen bedrijf, zaken delen waar ze tegenaan lopen en misschien zelfs samenwerken. Samen ondernemen is namelijk beter ondernemen.”

Keicollectief in het AD

Lisa Vogel schreef een mooi artikel over de start van het Keicollectief. Wist je bijvoorbeeld dat wij allebei niet uit Amersfoort komen? Lees meer over de start en onze doelen voor het netwerk in het artikel dat Lisa voor ons schreef.

Hoe de eerste borrel van het Keicollectief was

Nadat de ondernemers een sticker met hun naam en vakgebied op hun glas hadden geplakt kon er geproost worden. “Er is echt weinig voor creatieve ondernemers in Amersfoort, dus daarom ben ik meteen gekomen toen ik dit initiatief zag” vertelde een van de deelnemers van het Keicollectief .

“Dromen, denken, uitvoeren” Keicollectief in De Stad Amersfoort

Keicollectief in De Stad Amersfoort "Met dit collectief leggen we onderlinge verbindingen. Vergelijk het met een vuurpijl die uit een verzameling van bestanddelen bestaat. Wanneer alles bijeen is gebracht is er slechts een ‘nudge’, ofwel een klein zetje, nodig om het lontje te ontsteken, zodat het vuurwerk in z’n volle glorie te zien is. En de nudge bieden wij met het gehele Keicollectief.”

Keitof artikel geschreven door Rock this city

Ik denk dat veel zelfstandige ondernemers dit wel herkennen en daarom heb ik bijzonder fijn nieuws! Sinds vorige week is Het Keicollectief online en laat dat nu net the place to be zijn voor creatieve ondernemers in en om Amersfoort. JEEEEEEJ!

Welkom Leonie Haas!

Welkom Leonie Haas! Tof dat je onderdeel bent geworden van deze beweging. Tot snel! 

Ga naar de bovenkant