Keicollectief ondernemers netwerk amersfoort utrecht

In 2015 kwamen wij in Amersfoort terecht, twee creatieve ondernemers met veel ideeën. Waar zijn de creatieve broedplaatsen? Waar vinden ondernemers elkaar? De meest toffe plekken om een kantoor te huren leken allemaal vol te zitten. Of tenminste, wij hadden dat netwerk/ die plek nog niet gevonden. Met dit gegeven startten we de zoektocht naar meer creatieve ondernemers in Amersfoort en voila de eerste zijn gevonden.

Aan de slag dus met het netwerk waarbij we deze creatieve en ambitieuze mensen met elkaar willen verbinden. En wanneer je zelf ontwerper bent, maak je een eigen huisstijl, website en bedenk je zelf een goeie naam. Oké, die naam kwam ons niet zomaar aanwaaien. Na 50 verschillende opties (waarvan de helft niet meer beschikbaar was als URL, herkenbaar probleem gok ik?) kwamen we uit op de meest duidelijke en meest logische van allemaal: Keicollectief. Een collectief van Amersfoorters met een creatieve onderneming.

En dan nu is het zo ver.. We gaan officieel van start met het leren kennen, inspireren en motiveren van allemaal onwijs leuke gepassioneerde mensen. Doe je ook mee? Blijf op de hoogte en meet ons bij één van onze borrels.