Laden Evenementen

Wat doe jij op 28 november om 14.00?

GYMZAALSESSIE

Het Keicollectief is continu in beweging. Als kernteam (Willemieke, Rufus, Mariëlle en Babette) zijn we vandaag volop bezig geweest met het uitwerken van de 2020 plannen. We hebben in dit kader een bijzondere sessie gepland in November! In deze mail vertellen we je hier meer over.

Op donderdag 28 november om 14.00 roepen we alle Keicollectief leden (of de ik-ben-nog-niet-officieel-lid-maar-wil-dat-wel geïnteresseerden) op om samen te komen met ons, in een gymzaal. Whut?
EEN GYMZAAL? YES. Je leest het goed. We hebben bewust gekozen voor een gymzaal, omdat het programma dynamisch wordt en we letterlijk de hoogte in gaan met dit programma.

Ben je erbij?
Een tweetal elementen spelen een grote rol tijdens deze dynamische dag.

Één
Wat zijn jouw kei kwaliteiten? Waar ben je goed in? Waar ga jij van AAN?

Twee
We hebben een eerste casus. Een sociaal project, waarin we graag met jou samen willen bouwen aan ideeën, om deze verder vorm te gaan geven de komende maanden.

Wij regelen alles. Van gymzaal, drankjes, tot het programma. We hopen dat je erbij bent.
We beschouwen dit als het allereerste ontmoetingsmoment van het collectief, waarin we samen verder bouwen aan toffe, creatieve, inspirerende, sociale projecten. Minder vrijblijvend, meer impact. Jouw bijdrage is hierin onmisbaar.

Voel je nu een ja? Of een mwah? Als je een JA voelt… Mail ons dan op dit e-mailadres. We sturen je de verdere info een week van tevoren toe. Zet hem vast in je agenda: 28 November van 14.00 – 16.30.

Meld je vast aan via het formulier hieronder:

28-11-2019

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met het gebruiken van jouw gegevens door Keicollectief.

Tot gauw! Babette, Willemieke, Rufus en Mariëlle